Microsoft:USB performance

Heb zojuist het volgende aangepast op mijn USB HDD die ik standaard gebruik om te sharen. Wanneer enkele gebruikers connected zijn merk ik dat echt de performance afneemt, hierover wat gevonden op internet. Zie het volgende:

1. Eigenschappen op het USB device in “My Computer”

2. Vervolgens naar tabblad “Hardware”

3. Selecteer het device en klik op “Propperties”

usb1

4. Vervolgens geef je de volgende optie:

usb

In het Engels: “Optimize for performance”

Let er vanaf dat moment wel op dat de hardware veilig moet worden verwijdert, indien dit niet gebeurt wordt de sessie niet goed afgesloten en kan het device gegevensverlies of beschadiging tot gevolg hebben.

sanderdaems

Sander Daems is founder and author of this blog and working as a Lead (Sr.) Consultant by UNICA ICT Solutions. Sander has 15+ years experience in IT, primary focus: virtualization and modern worksplace.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterLinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *