Microsoft:Exchange 2003 Security Tab toevoegen

Het komt nog wel eens voor dat je volledige rechten moet verlenen aan Administrator of ander beheer account op je Exchange omgeving. Zo is dit bijvoorbeeld ook vereist met bijvoorbeeld Exmerge.exe. Om er zeker van te zijn dat je alle rechten juist heb uitgedeelt kan je de volgende register sleutel importeren waardoor je een Security Tabblad krijgt op  je Exchange Organisation.

securitytab

Zie sleutel:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Exchange\EXAdmin]
“ShowSecurityPage”=dword:00000001

Na het importeren krijg je het volgende tabblad:

securitytab1

sanderdaems

Sander Daems is founder and author of this blog and working as a Lead (Sr.) Consultant by UNICA ICT Solutions. Sander has 15+ years experience in IT, primary focus: virtualization and modern worksplace.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterLinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *