VMware: VMworld 2021 – het grootste event in de technologiewereld

0

De volgende innovatiegolf moet eerst worden uitgedacht voordat we die kunnen verwezenlijken.

Stelt u zich eens een wereld voor waarin we allemaal de flexibiliteit hebben om verandering te omarmen en de mogelijkheden ervan volledig te benutten. Dat klinkt goed toch? VMworld 2021 kan u helpen die wereld waar te maken – en het vindt binnenkort plaats. In oktober keert de meest langverwachte gebeurtenis op de techkalender weer terug. Het tweedaagse event wordt opnieuw live gestreamd, rechtstreeks naar uw thuiskantoor, en de verwachtingen zijn dit keer hoger gespannen dan ooit. Als u zich nog niet hebt aangemeld, vindt u hier alles wat u moet weten over VMworld 2021.

Wat kunt u verwachten tijdens VMworld 2021?

Hoe ziet de toekomst van de technologie er voor u uit? Het motto van dit jaar is imagine that en u bent uitgenodigd voor een plaats op de eerste rij bij alle nieuwe aankondigingen en initiatieven die VMware momenteel onderneemt. En geloof ons: dat zijn er heel wat. Of u nu uw geavanceerde technische kennis nog verder wilt verdiepen of als nieuwkomer binnen de branche meer te weten wilt komen over onze producten, er is voor iedereen iets te vinden. Naast onze algemene sessies en keynotes over oplossingen krijgt u toegang tot een complete catalogus met meer dan 600 sessies die gegarandeerd aansluiten op uw behoeften. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt u ook de kans uw vaardigheden te testen tijdens praktijklabs en te netwerken met gelijkgestemde deelnemers en deskundigen.


Waarom zou ik deelnemen?

Dit jaar kunt u vanuit uw eigen vertrouwde omgeving genieten van alles wat u kent en waardeert aan VMworld. We streamen honderden nuttige sessies live – die stuk voor stuk bekeken kunnen worden in onze contentcatalogus – maar dat is nog maar een deel. U kunt ook uitkijken naar de langverwachte terugkeer van VMware UX Design Studio- en VMware-codesessies.  Als u uw netwerk wilt uitbreiden, kunt u digitaal contact leggen, samenwerken en ideeën onder de loep nemen met andere geïnteresseerden, partners en materiedeskundigen. Wilt u uw technologische vaardigheden aanscherpen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Tijdens VMworld 2021 kunt u gebruikmaken van exclusieve kortingen op VMware-certificeringsproducten waarmee u alles in handen krijgt wat u nodig hebt om de uitdagingen van morgen het hoofd te bieden.Als u eenmaal voldoende voorkennis hebt opgedaan, is het de hoogste tijd uw brein even wat rust te gunnen – en wij hebben daarvoor precies de juiste oplossing. U kunt deelnemen aan leuke online challenges, sessies met spannende mysteryguests bekijken en u verdiepen in alles wat VMworld te bieden heeft in onze breakout-ruimte.


Hoe kan ik me aanmelden?

Als u deelneemt vanuit de EMEA-regio, noteert u alvast 6-7 oktober in uw agenda en gaat u vandaag nog naar de VMworld-registratiepagina om er zeker van te zijn dat uw plek gereserveerd is.
U kunt zich gratis registreren voor een algemene pas waarmee u toegang krijgt tot alle sessies, demozones en interactieve simulaties.
U kunt er ook voor kiezen een betaalde pas te kopen voor exclusieve toegang tot nog meer content, waaronder begeleide digitale workshops, vraag- en antwoordsessies met deskundigen, supportadviezen en meer.
Waar wacht u nog op? Claim nu uw virtuele plaats op de eerste rij. We zien ernaar uit u daar te ontmoeten.

Houd onze socials in de gaten voor meer informatie over VMworld 2021, of neem deel aan het gesprek met de hashtag #VMworld.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *