VMware: Inschrijving geopend – 19 maart 2015 – VMUG Den Bosch

0

Op 19 maart vindt het NLVMUG event 2015 plaats in Den Bosch. De NLVMUG volunteers willen je hier graag voor uitnodigen. Er wordt een gevarieerd programma voorbereid met keynote sessies en verschillende tracks met top sprekers.

We kunnen al een tipje van de sluier oplichten over een zeer interessante spreker die over zal komen uit de UK: VMware’s Chief Technology Officer EMEA Joe Baguley. Binnen de Cloud Community wordt Joe gezien als één van de meest invloedrijke personen in Europa (quote Computer Weekly UKtech50).

De volledige agenda zal binnenkort online beschikbaar zijn op http://www.nlvmug.com. Schrijf je nu in voor het NLVMUG event 2015, het inschrijfformulier is hier beschikbaar. Deelname aan de NLVMUG kost 49,00 euro excl BTW.

Datum:
Donderdag, 19 maart 2015
Event tijden:
9:30–17:30

Locatie:
1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *