Veeam: Veeam User Group (VUG) meeting 11 mei

0

Het is zover, op 11 mei a.s. organiseren we onze eerste periodieke VUG-bijeenkomst. Door Corona helaas nog virtueel, maar hopelijk kunnen we de sessies in de nabije toekomst op een mooie locatie in Nederland organiseren. Schrijf je nu in!

Onze eerste meeting is in elk geval zéker de moeite waard, want voor de eerste 20 aanmeldingen staat er een speciale ‘borrelbox’ klaar, zodat er ook nog wat gesnackt kan worden tijdens de sessie. Deze box wordt natuurlijk op voorhand toegezonden. Hiervoor is het wél noodzakelijk om je adresgegevens te delen via het registratieformulier.

Agenda:

14.00 – 14.15 Welkomstwoord (door Maurice Kevenaar)
14.15 – 15.15 V11: Immutability, Instant Recovery en Data Mobility (door Wouter Oltlammers)
15.15 – 15.30 Technical Open Platform – Q&A
15.30 – 17.00 Veeam Labs-as-a-Service* (max. 10 personen)


*Labs-as-a-Service: Veeam biedt prospects/klanten vanaf medio mei 2021 de mogelijkheid om zelf in een virtueel demo-lab, use cases te testen. Er is begeleiding van Veeam stand-by, maar in principe kunnen 10 personen tegelijkertijd zelf scenario’s testen. We bieden de deelnemers van VUG NL exclusief de mogelijkheid om dit te testen. Laat op voorhand weten of je geïnteresseerd bent om de Labs-as-a-Service uit te proberen op 11 mei a.s. (wie het eerst komt, het eerste maalt). Bij grote belangstelling zullen we meer tracks beschikbaar stellen op andere dagen en tijden.

Voor meer informatie: Veeam

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *